Upami anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungi kami:(86-755)-84811973

kuncup ceuli pikeun ceuli leutik JL6983 V5.3 Toel Control Bluetooth earphone

T42

Katerangan pondok:

TWS Bluetooth Headsét

Chipset: 6973D V5.3

Frékuénsi: 2.40GHz ~ 2.48GHz

Daya Transimit: Kelas 2

Waktu Musik: ngeunaan 3-4H (70% volume)

Ngawangkong Time: ngeunaan 3-4H

Waktu sayaga: 200H

Batré kotak ngecas: 300mAh, batré headset: 25mAh

waktos ngecas: 1.5H


Rincian produk

Tag produk

modél: T42

kuncup ceuli pikeun ceuli leutikJL6983 V5.3 Toél Kontrol ceuli Bluetooth

【Bluetooth 5.3 panganyarna】earbuds nirkabel sareng inovasi Bluetooth 5.3 canggih gaduh transmisi gancang sareng stabil langsung, masihan anjeun pangalaman telepon sareng musik sareng pembatalan bising.

【Effortless Pairingwireless headphone bakal pas-cocog sakali kaluar tina wadah ngecas tur otomatis sambungkeun jeung alat panungtungan-cocog.

【Ultra-light&Desain Kompak】Earbuds Bluetooth beuratna 4g masing-masing sareng tiasa dianggo sacara efektif tanpa tekanan, wadah ngecas beuratna 28g sareng tiasa pas dina saku anjeun sareng digedekeun, khususna pikeun komuter, damel, sareng perjalanan, jsb.

【Desain Ergonomis】headphone nirkabel ergonomis desain in-ceuli pas dina unggal ceuli sareng hadir sareng 3 jinis ceuli anu béda pikeun nyocogkeun kana profil ceuli anu béda pikeun pangalaman ngagem anu saé.

【HD Stereo Sound】Dirancang nganggo spiker premium sareng codec Bluetooth ngadukung AAC/SBC, masihan anjeun nada anu dinamis sareng bass anu jero sareng ngamungkinkeun anjeun ngaraosan sora anu berkualitas.

【Kinerja Telepon Hapus】 2 mikropon anu diwangun pikeun telepon anu jelas sareng rame, ngajantenkeun éta wajar pikeun setélan naon waé sapertos webinar sareng kursus online, sareng sajabana.

【Smart Control】 Bluetooth earbuds bisa pindah antara mode tunggal jeung binaural di will, jeung ngarojong dual-ceuli kontrol touch gampang volume/musik/telepon/sora asisten kontrol jeung sajabana.

【IPX5 Waterproof】 Kalayan rating tahan cai IPX5, éta tiasa ngajagi headphone tina kesang salami latihan.Idéal pikeun Ngabuburit, ngajalankeun, kabugaran, ski, iinditan, hiking, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami